Back to Bed udkommet til tablet og telefon!

DADIU-spillet Back to Bed er nu udkommet til både iPad, iPhone og Android.
Back to Bed blev oprindeligt udviklet af studerende under computerspilsuddannelsen DADIU i 2011.  Siden dengang har spillet fået en række nomineringer, bl.a. til den prestigefyldte Independent Games Festival i San Francisco. Holdet bag har arbejdet hårdt på at starte et spilfirma og få spillet udgivet kommercielt. De har deltaget i DADIU Greenhouse, og har rejst penge på både den danske crowdfunding platform Booomerang og den internationale Kickstarter, og nu er spilfirmaet og udgivelsen en realitet. Bedtime Digital Games har seks ansatte og næste projekt i støbeskeen. De holder til i Aalborg.

Back to Bed blev lanceret på Steam tidligere på måneden, og fra i dag er det også på iOS og Android

Back to Bed er det andet DADIU-spil, der udkommer kommercielt. Tidligere på året udkom Blendimals, som også er udviklet i DADIU-forløbet.

Back to Bed har allerede fået en række gode anmeldelser:

Det lykkes Back to Bed på en gang at være forudsigelig og overraskende, søvnigt og livligt, skræmmende og trygt – præcis som et stykke surrealistisk kunst.
— Killscreen Magazine
Med Back to Bed har danske Bedtime Digital Games skabt et meget personligt og uforglemmeligt gådespil, der tør skille sig ud fra andre spil I bade stil, stemning og design.
— Thomas Vigild i Weekendavisen
Back to Bed er på den måde et klassisk puzzle-spil. Og i de øjeblikke hvor det er allerbedst designet, giver løsningen på en bane denne her lille aha-oplevelse, som løfter spillet til at være en sand perle.
— Thomas Berger i Computerworld