Test spil og del dine meninger! Hjælp fremtidige spiludviklere!

Lige nu er studerende fra DADIU (The National Academy Of Digital Interactive Entertainment) i gang med at udvikle spil til tablets i Aalborg og København. For at disse spil kan blive så gode som muligt, kræver det, at de bliver afprøvet af deres fremtidige brugere. Derfor har vi brug for din hjælp!
 

Alle kan tilmelde sig!  Der er brug for alle erfaringsniveauer. Vi har brug for voksne såvel som teenagere - alle kan tilmelde sig!

Alle kan tilmelde sig!
Der er brug for alle erfaringsniveauer. Vi har brug for voksne såvel som teenagere - alle kan tilmelde sig!

Find ud af hvornår og hvor vi tester!  Disse spille sessioner vil foregå rundt omkring i det centrale København og Aalborg, alt efter hvad der er nærmest dig. Vi forsøger også at tilgodese dine behov i planlægning af tidsplanen for hvornår sessionerne foregår. En gennemsnitlig spille-session vil tage alt fra 15 minutter til en time, afhængigt af hvor mange spil, du ønsker at prøve.

Find ud af hvornår og hvor vi tester!
Disse spille sessioner vil foregå rundt omkring i det centrale København og Aalborg, alt efter hvad der er nærmest dig. Vi forsøger også at tilgodese dine behov i planlægning af tidsplanen for hvornår sessionerne foregår. En gennemsnitlig spille-session vil tage alt fra 15 minutter til en time, afhængigt af hvor mange spil, du ønsker at prøve.

Jeg er interesseret!  Hvis spiltest af spil der stadig er under udvikling lyder interessant for dig kan du udfylde det nedenstående spørgeskema og vi vil derefter kontakte dig hvis der findes en session der passer til dig.   https://goo.gl/ddj7rV

Jeg er interesseret!
Hvis spiltest af spil der stadig er under udvikling lyder interessant for dig kan du udfylde det nedenstående spørgeskema og vi vil derefter kontakte dig hvis der findes en session der passer til dig.

https://goo.gl/ddj7rV

Arranger en session på din skole eller institution!  Hvis du er pædagog eller lærer og er interesseret i at arrangere en session hos jer, og give jeres børn et indblik i spiludvikling og give dem muligheden for at få erfaring med spiltesting, vil vi meget gerne i kontakt med jer. Udfyld det nedenstående spørgeskema, og vi vil kontakte jer for at aftale videre.   https://goo.gl/OLS6Vr

Arranger en session på din skole eller institution!
Hvis du er pædagog eller lærer og er interesseret i at arrangere en session hos jer, og give jeres børn et indblik i spiludvikling og give dem muligheden for at få erfaring med spiltesting, vil vi meget gerne i kontakt med jer. Udfyld det nedenstående spørgeskema, og vi vil kontakte jer for at aftale videre.

https://goo.gl/OLS6Vr

Illustrationer lavet af Kathrin Jedrys